Kineto Botosani s-a născut din dorința de a ajuta oameni și de a le reda zâmbetul pe buze și plăcerea de a se bucura de viață, de mers și alergat. Specializările membrilor echipei Kineto Botoșani sunt diversificate și întreg personalul este licențiat în kinetoterapie, dar și alte tehnici de recuperare neuro motorii.

Ne punem speranța în dorința dumneavoastră de recuperare și ne bazăm pe experiența acumulată că putem realiza lucruri frumoase și benefice împreună. Echipa Kineto Botoșani vă așteaptă cu drag să le călcați pragul centrului de recuperare. O zi de recuperare în plus este un pas important în ameliorarea afecțiunii dumneavoastră.

Rulează videoul

Efectele masajului asupra articulațiilor și tendoanelor

 Durerile și problemele articulare pot fi combătute prin diferite tehnici specifice de masaj destinate, exclusiv, aparatului articular și ligamentar. Acesta va căpăta o mobilitate mai mare și va combate încrețirea capsulelor articulare și modificările lichidului intra-articular.

Efectele masajului asupra sistemului limfatic și circulator

 Masajul destinat sistemului circulator și de drenaj limfatic are numeroase efecte benefice organismului. Printre acestea se numără accelerarea și îmbunătățirea drenajului sângelui și limfei, creșterea numărului de globule roșii și trombocite, ușurează activitatea aspiratoare a inimii prin dilatarea moderată a vaselor periferice, ajută la eliminarea toxinelor și a reținerilor de apă în exces, întărind sistemul imunitar.